Rólunk

Engedjék meg, hogy ezúton rövid áttekintést adjunk Önnek cégünk tevékenységéről.

Cégünk a 25 éve alakult, fő tevékenységi körünk az esztrich munkák és ipari padlók kivitelezése, amelyet az országban az elsők között kezdtünk végezni.

Cégünk alapító tagja az Esztrich és Ipari Padló Egyesületnek.

Az utóbbi időben egyre inkább előtérbe került az aljzatbetonokkal szemben az igényesebb kialakítású, különösebb előmunkálatok nélkül közvetlenül burkolható (kerámia, PVC, szőnyegpadló, stb.) estrichaljzatok készítése. Ezt az építtetők és tervezők igénye szerint úsztatott, illetve kötött változatban, acélszál-, műanyagszál-, vagy acélháló erősítéssel is készítjük. A fenti tevékenységet a mai legkorszerűbb technológiával, pneumatikus betonpumpával és keverővel, Tremix simítógépekkel végezzük.

Készítünk ezen kívül új vagy felújítási munkáknál egyaránt alkalmazható ipari esztricheket raktárak, gyártócsarnokok részére. Ezen burkolatok mélygarázsok burkolataként is kiválóan felhasználhatók.

Új létesítményeknél koptatóréteg besimításával készített vasalt, vagy acélszállal erősített betonpadlóinkra hívjuk fel figyelmét, melynek kivitelezéséhez komplett géplánc áll rendelkezésünkre

A fenti tevékenységek végzéséhez a jelenleg legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésünkre,

  • 10 db Brinkmann típusú estrich boy
  • 15 db Tremix simítógép ( különböző átmérőjű)
  • 2 db duplatárcsás simítógép
  • 9 db lézeres szintező
  • vibrogerendák, és lehúzólécek, valamint egyéb kiegészítő berendezések.

Cégünk 2002-ben az MSZ EN ISO 9002:2001 alapján szabályozott minőségirányítási rendszert alakított ki, amely garanciát nyújt a kivitelezés minőségére és partnereink igényeinek figyelemmel kísérésére is.

Főbb megrendelőink között – a teljesség igénye nélkül – az alábbi cégek szerepelnek:

MARKET ÉPITŐ Zrt, STRABAG MML KFT, DVM CONSTRUCTION Kft, MAGYAR ÉPITŐ Zrt,
KÉSZ Zrt., WHB Kft, ÉPKAR Zrt, STETTIN HUNGARIA Kft, SWITELSKY Kft., ZÁÉV Zrt, MORÁTUS Kft,
PEDRANO CONSTRUCTION HUNGARY Kft, CONFECTOR Kft, LATEREX Zrt.

Reméljük, hogy bemutatkozó levelünk nyomán cégünkről kellő információhoz jutottak, és több munka kapcsán is megkeresnek ajánlatkérésükkel.

Üdvözlettel:
Tóth Tibor
ügyvezető